zaterdag 5 april 2008

zaterdag Reims

Ik ga nu stoppen wan tik wil verder genieten van de aanwezigheid van Karl, Chris, Rit én Tim! Het is tot hiertoe fantastisch geweest. We hebben Reims en enkele andere plekken bezocht, een champagnekelder (Teittenger) en nu gaan we met de mensen waar we logeren naar hun champagnekelder zien. Het eten was al heel lekker en de champagne heeft ons al goed gesmaakt.
Kusjes aan iedereen - bisous à tout le monde! Je vous embrasse tous!

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Peter
Na een zware dagtaak bij het opbouwen van een beurs die morgen zondag in Brussel beginy was ik benieuwd om even te internetten op je blog. Het deed me veel plezier al was het een hele boterham die ik moest lezen.
Zeer zeker doet het je goed de ontmoeting met de familie en als toemaatje de champagne, het lekker eten en de mooi streek van Reims te bekijken.
Mentaal ben je weer wat bijgeleden en met veel aandacht ga ik maandag naar het verhaal van Karl luisteren.
Geniet van alles wat je ontmoet ook al voel je je nu meer pelgrim, maar dit alles zal je zeker rijk maken.
Nog veel succes voor de komende week en groetjes
hugo

Anoniem zei

ce champagne était là pour te féliciter de tes prouesses. Tu le méritais plus que quiquonque et si j'avais pu être là, j'aurais levé mon verre à toi, à tes qualités qui font de toi un être exceptionnel. Continue comme tu le fais et saches que nous partageons et t'accompagnons en pensée sur ta route souvent parsémée d'embûches et de difficultés. J'espère que tu es quand même heureux dans ce que tu vis. Je t'embrasse très fort

Unknown zei

Inderdaad een hele boterham om te lezen ... :)
Het bezoek van de familie en de champagne zullen ongetwijfeld deugd gedaan hebben. Hopelijk ben je weer helemaal opgeladen en kan je met verse moed (en die nieuwe schoenen) verder.
Geniet van alle mooie momenten die nog gaan komen. Het ga je goed, pelgrim :)

Groetjes,
Laurence

Anoniem zei

Hoi Peter en mensen allemaal.
Hier zitten we, terug thuis achter onze pc. Na een fijn weekend hebben we Peter een goede reis gewenst maar we hadden het op dat moment wel zwaar. Precies of we draaiden de klok eventjes terug. Emotioneel moment.
Het was een blij weerzien in Frankrijk. Peter zag er goed uit. Het had iets speciaals dat moment van ontmoeten.
We zijn samen iets gaan eten in een klein cafeetje en begaven ons daarna naar Sacy waar we het(rust-)weekend met Rit en Tim samen doorbrachten. Het is een echt tof weekend geworden waarvoor onze bijzondere dank een Peter, Rit en Tim.
Nu hopen we, broertje, dat de stapschoenen een beter resultaat geven als uw onplooibare exemplaren.
Vanavond hebben we nog vlug een smsje gestuurd naar Peter met de melding dat we goed zijn thuis gekomen. We kregen als antwoordje: Het heeft lang geduurd voor ik een slaapplaats vond. De mensen hier zijn wat wantrouwig. Een dorpje verder mag ik bij de burgemeester van Mancy blijven overnachten.'
Een kort relaas van de voorbije dagen. Nog nen dikke knuffel en tot uw volgend verhaal.
Karl en Chris

jeff m zei

broer,

volgen doe ik elke dag, 't schrijven is wat minder,
maar dat kregen pelgrims vroeger ook niet,
(je ziet dat naar Compostella gaan voor een vloed van mails kan zorgen)
weet dat velen in onze "beschavingsdrukte" wel in je plaats zouden willen zijn, op de goede momenten toch, zoals in Champagne.....

"allez", om het zo te zeggen, of "stap ze"
ik bewonder je, maar dat deed ik ook al voor Compostella

ook groetjes van Els en Jefke

Anoniem zei

Dag Peter


Morgen is het infoavond voor de tweedejaars en ik heb daarjuist je papieren i.v.m. TSO/KSO-stand nog eens doorgenomen. Wel... ik was onder de indruk van de kwaliteit ervan!
Sorry, dit heeft niets met je fantastische tocht te maken, maar ik wou dit toch even melden.

Neem de tijd en geniet!

Noot: die champagne zou me ook wel aanstaan!


Groeten, Filip De Mey

Anoniem zei

Hallo Peter
We zijn jou helemaal niet vergeten nadat je bij ons logeerde, maar ik kreeg dat blogding, maar niet aan de praat. Vandaar de sms'jes en nu heeft Mark H. me op de goede weg gezet hoop ik.
Je spookt wel veel door ons hoofd en we zijn blij een stukje van je ketting geweest te zijn. uiteindelijk toen in Hofstade groette een ooievaar jou en kijk overal kom je lieve dieren tegen en ook veel fijne mensen. Ik wist niet dat dit nog bestond in ons superbesqchaafde omgeving. Je ziet maar. Koester elk leuk moment en geniet tenvolle, vertel het aan de bomen wat je doet en laat ze voelen dat je gelukkig bent.
Veel liefs en tot schrijfs
roel

Anoniem zei

Dag Peter,

ik ben blij te lezen dat het je goed gaat. Geniet er van. Succes verder.

johands

kris zei

Ik denk dat je nu wel op wolkjes loopt: met al die bubbels en die nieuwe lichtje schoenen, want er is niets nieuws meer te lezen. Natuurlijk hebben ze niet overal internet in la douce france. hopelijk heeft de champagne je knie wat kunnen genezen. Rit heeft toch voldoende flessen meegenomen hé, dan kunnen we eens langsgaan. Veel stapgenot tot je nieuwe krantenartikels op mijn scherm. Je zus.

Anoniem zei

hallo Peter,
Vandaag is het er van gekomen om eens op je blog te lezen. Amai al veel meegemaakt, gevoeld en ervaren. Geniet ervan.

Groetjes Michèle

Sandrine & Steven zei

"Is er al nieuws van Peter? Waar is die ondertussen al? Gaat alles goed met hem?..." Het is maar een greep uit de vele vragen die maandag tijdens de middagpauze te horen was.

Deze namiddag voor het eerst komen bloggen, want de paasvakantie was volgeboekt; we zijn 3 dagen thuis geweest. Op het ogenblik dat jij in Reims in goed gezelschap vertoefde, waren wij in de buurt van Amiens langs de Somme aan het verdwalen... We waren dus iets of wat in de buurt.

Wij volgen je tocht, Peter, duimen voor je en hebben erg veel bewondering voor de durf waarmee je dit avontuur aangaat!

Succes en... geniet!

Sandrine & Steven