maandag 19 mei 2008

woensdag 21 mei: 25 jaar getrouwd met Ritje

Ik vind je SUPER!!!! (en onze zoon ook) :-)

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Peter,
Blijkbaar geniet je van de ontmoetingen met de andere mensen tijdens je grote tocht. Dat geeft je blijkbaar moed en aangename ervaringen. Ook iemand uit Oostenrijk kruiste je pad (toeval bestaat niet). Misschien een link naar onze jaarlijkse vakanties in Oostenrijk?
Dat de natuur enorm prachtig kan zijn maar ook soms heel hard zal je ondertussen wel weten. Dat is nu het mooie ervan. Onlangs las ik een interview met Björk (de zangeres)waarin ze zegt:" Als mensen te veel tijd doorbrengen in steden, worden ze neurotisch en paranoïde. In de natuur valt alles op zijn plaats. Ik ben niet meer dan een klein stukje in een grote puzzel en dat vind ik fijn."
Natuurlijk is woensdag 21 mei een zéér speciale dag. Peter en Rit nen dikke proficiat en bouw nog vele jaartjes samen verder.
We zullen jullie op deze dag niet vergeten hoor. Voor een flesje wachten we natuurlijk tot je terug in Lier bent gearriveerd.
Het lichtpuntje is nog elke dag van de partij.
Het ga je verder goed richting Compostella. Groetjes en knuffel van Chris en Karl

Anoniem zei

Van harte proficiat met jullie huwelijksverjaardag ! 25 jaar is heel wat he. Moge de ervaring die je opdoet je huwelijk nog verder verdiepen !

'k Lees met veel respekt en plezier je verslagjes. Je bent al ver gevorderd ! Bewondering ook.

Lukje doet het ondertussen iets beter. Na 8 dagen zijn we uit het ziekenhuis weg en hij is herstellend. Hopen en bidden dat hij niet opnieuw hervalt.

Groeten
evelien

Anoniem zei

Beste Peter,
het zal je wel niet verbazen dat ik alle dagen je tocht (terwijl ik op mijn stoel zit) op de voet volg...en uitkijk naar je volgend woordje. Ik heb zo het gevoel dat ik je informatie ooit nog wel eens zal kunen gebruiken al zal het dan niet te voet zijn. Ik denk nog regelmatig aan het egdichtje dat ik voor je schreef vlak voor je vertrek; le sac a dos invisible et la verité des pieds (al is het ondertussen veranderd in la verité des genoux...) Peter, goe bezig!
Herman Pl.

Anoniem zei

Hallo Peter
Na onze lange babbel al stappend van gistern heb ik weerom je verhalen gelezen. Mijn reacite was je al bekend tijdens ons gesprek maar via deze weg ook van lij en Sonia een dikke proficiat met je 25 jaar of zlveren huwelijksjubileum.
En via deze weg ook felicities aan Rit die aanstaande zaterdag 25 mei jarig is.
groetjes
hugo

Anoniem zei

25 jaar geleden was ik jullie bruidsmeisje... met mijn roze veel te lange kleedje (ik was zo'n lang kleedje niet gewend) ... foto's gaan trekken in de gietende regen... ik was blij dat wij (met mij ook Tom, de bruidsjongen) wat vlugger in de auto mochten gaan zitten.

Anoniem zei

Een dikke proficiat voor jullie beiden en Tim!

Marleen B.

kris zei

Peter, Rit,
vandaag alles in het zilver. Proficiat! En een hele dikke!
Drink gelijk een glaasje bubbels op deze mooie dag. Wat is 1000 km weg in deze moderne tijden.
Hé Katrien ik had ook iets roos aan. 't was schijnbaar mode in die tijd. Ik had onlangs nog die foto's vast.
Het beste allemaal.
Kris

Anoniem zei

hoi Peter (en Ritje),

heel veel gelukwensen met jullie huwelijksverjaardag! Je weet dat wij vandaag eveneens vieren :) Ik zou zeggen : doe een goeie vin rouge open en geniet ervan!

Jan DC en Claire